منابع آزمون کارشناسی ارشد میكروب شناسی مواد غذایی 1400

باكتری شناسی: Microbiology Walker & et al Microbiology Jawetz & et al Zinsser Microbiology Joklike & et al Diagnostic Microbiology Finegulld (Baily & Scott) Microbiology Murra تغذیه عمومی: krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond 13th -2012 بیوشیمی عمومی: Principles of Biochemistry Lehninger Text book of Biochemistry
باكتری شناسی:
- Microbiology Walker & et al
- Microbiology Jawetz & et al
- Zinsser Microbiology Joklike & et al
- Diagnostic Microbiology Finegulld (Baily & Scott)
- Microbiology Murra
تغذیه عمومی:
- krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond 13th -2012
بیوشیمی عمومی:
- Principles of Biochemistry Lehninger
- Text book of Biochemistry Devlin
- Biochemistry Strye
استفاده از كتب فارسی تالیفی كه سرفصل آنها متناسب با رفرنسهای فوق باشد بلامانع است.
انگل شناسی:
- Markell and Voge’s 2006, Medical Parasitology كه توسط اساتید معتبر انگل شناسی ترجمه شده است.
- تك یاخته شناسی پزشكی تالیف دكتر غلامحسین ادریسیان؛ دكتر مصـطفی رضـائیان، دكتـر مهـدی قربـانی، دكتر حسین كشاورز، دكتر مهدی محبعلی؛ انتشارات دانشگاه علوم پزشكی تهـران و انتشارات ایده نوین؛ ویرایش دوم؛ 1394
- بیماریهای انگلی در ایران تالیف دكتر اسماعیل صائبی؛ آخرین ویرایش
لیست منابع برای مطالعه بیشتر:
- كرم شناسی پزشكی تالیف دكتر فریدون ارفع ؛ آخرین ویرایش
- انگل لیشمانیا و لیشمانیوزها تالیف دكتر ابوالحسن ندیم؛ دكتر عزت الدین جوادیان؛ دكتر مهدی محبعلی و دكتر علی ضامن مومنی . انتشارات نشر دانشگاهی؛ آخرین ویرایش
قارچ شناسی:
- قارچ شناس پزشكی جامع دكتر فریده زینی، دكتر امیر سید علی مهبد، دكتر امامی، انتشارات دانشگاه تهران، آخرین چاپ
دكتر شهلا شادزی، انتشارات گلبهار، اصفهان آخرین چاپ - قارچ شناسی پزشكی و روشهای تشخیص آزمایشگاهی Medical Mycology قارچ شناسی پزشكی (روشهای عملی) Rippon اوانس و ریچاردسن، ترجمه دكتر علیرضا خسروی
ویروس شناسی:
- Medical Microbiology Zinsser
- Medical Microbiology E. Jawetz
برچسب ها :آزمون ارشد میکروب شناسی مواد غذایی ، رشته میكروب شناسی مواد غذایی ، منابع کنکور ارشد میكروب شناسی مواد غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0