کد خبر : 6484
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 اسفند 1399 - 7:40

منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذيه 1400

منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذيه 1400

رشته های علوم تغذیه – علوم بهداشتی در تغذیه – علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه – تغذیه بالینی – تغذیه ورزشی تغذیه اساسی و كاربردی: Shils olson, shike and Ross 10th 2014 modern nutrition in Health and Disease krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond

رشته های علوم تغذیه – علوم بهداشتی در تغذیه – علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه – تغذیه بالینی – تغذیه ورزشی

تغذیه اساسی و كاربردی:

  • Shils olson, shike and Ross 10th 2014 modern nutrition in Health and Disease
  • krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond 14th -2017
  • مباحث مربوط به تغذیه پایه و اساسی (پروتئین، چربی، كربوهیدرات، ویتامین و املاح معدنی) علاوه بر دو منبع فوق از كتاب كراوس 2012 نیز خواهد آمد.

بیوشیمی عمومی

  • Lehninger. Principles of Biochemistry
  • Devlin. Text book of Biochemistry
    استفاده از كتب فارسی تالیفی كه سرفصل آنها متناسب با رفرانس‌های فوق باشد بلامانع است.

فیزیولوژی:

  • فیزیولوژی پزشكی گایتون
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.