منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذيه 1400

رشته های علوم تغذیه – علوم بهداشتی در تغذیه – علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه – تغذیه بالینی – تغذیه ورزشی تغذیه اساسی و كاربردی: Shils olson, shike and Ross 10th 2014 modern nutrition in Health and Disease krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond
رشته های علوم تغذیه – علوم بهداشتی در تغذیه – علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه – تغذیه بالینی – تغذیه ورزشی
تغذیه اساسی و كاربردی:
- Shils olson, shike and Ross 10th 2014 modern nutrition in Health and Disease
- krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia Escott – stump , Junicel-Raymond 14th -2017
- مباحث مربوط به تغذیه پایه و اساسی (پروتئین، چربی، كربوهیدرات، ویتامین و املاح معدنی) علاوه بر دو منبع فوق از كتاب كراوس 2012 نیز خواهد آمد.
بیوشیمی عمومی
- Lehninger. Principles of Biochemistry
- Devlin. Text book of Biochemistry
استفاده از كتب فارسی تالیفی كه سرفصل آنها متناسب با رفرانسهای فوق باشد بلامانع است.
فیزیولوژی:
- فیزیولوژی پزشكی گایتون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0